Wat zijn de ervaringen

Soms wordt mij gevraagd of homeopathie ook voor de klacht die men heeft, kan werken. Het is fijn om dan ervaringen van anderen te lezen. Dit zegt soms meer dan mijn verhaal. 

Hieronder is een aantal ervaringen te lezen van mensen die een homeopathische behandeling bij mij hebben gehad.

Wat heeft homeopathie gedaan

Eczeem (vrouw 38 jr)

De behandeling en de consulten bij Praktijk Van Binnenuit heb ik als zeer positief ervaren. Sietske heeft alle tijd voor je, luistert echt en graaft net zolang tot ze het middel vindt dat bij jou past. Tijdens de consulten is er aandacht voor je en dat voelt heel goed. Voor een andere hulpvraag zou ik zeker weer aankloppen bij Sietske. 

Vermoeidheid (vrouw 64 jr)

Een jaar geleden kwam ik uitgeput, vermoeid en emotioneel bij Sietske. Veel te lang me groot gehouden en te lang doorgegaan. Ik zocht hulp op ’natuurlijke’ basis gericht op het herstelvermogen van mijn lichaam en geest. Sietske sprak me zeer aan. Ze is oplettend, liefdevol, nauwkeurig, respectvol en gewoon beregoed in haar vak - zowel coachend als homeopathisch. Het traject heeft me zeer goed gedaan en me vooral verder gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik kan het iedereen aanraden. (Vrouw 64 jaar)

Blaasontsteking (vrouw)

Thank you for your lovely and quick help then I needed it so very badly. I was going back to Sweden and wanted to be healthy by driving the whole way home back again. You open your clinik for me even if you have a free day and kindly listen to my problem. 

Helped me miraculously become strong again and I could drive easily. You called me several times to give me advice to comfort me. It was nice to meet you and I wish you much happiness with your clinic and congratulations to all, coming to you with problems. They can just relax, they are in caring hands by Sietske Jellema. 

Nachtangsten en onrust (kind 4 jr)

Omdat onze zoon emotioneel instabiel was hebben we een bezoek aan Sietske gebracht. Sietske heeft tijdens het intakegesprek onze zoon helemaal in kaart gebracht. Sietske is een fijne en toegankelijke vrouw waar je goed je verhaal kwijt kunt. Prettig was dat meteen na het intakegesprek Sietske aan de slag gegaan is met de gegevens en al heel vlot een middel voor ons klaar had staan. Na een aantal aanpassingen is uiteindelijk de goede dosis ingesteld en is onze zoon op alle fronten weer in balans. We zijn heel tevreden met de werkwijze en het resultaat van de begeleiding van Sietske.(Kind, 4 jaar)

Sociale angsten (man 30 jr)

Er speelden bij mij klachten die te maken hadden met sociale angst. Angst om mensen aan te kijken op kantoor, het gevoel in de gaten gehouden te worden als ik over de werkvloer liep en meer van dat soort klachten. Normaalgesproken probeer ik altijd zelf de oorzaak te achterhalen en misschien mijn eigen gedrag iets aan te passen. Dit lukte niet op eigen houtje, dus ik besloot Homeopathie Sneek te bellen voor een afspraak. Na een intake kreeg ik enkele vragen van Sietske mee om eens goed over na te denken. Ze helpt je dus ook op psychisch vlak om bewust te worden van oorzaken van klachten. De tweede keer kreeg ik een middel mee dat er voor zorgt dat je sterker in je schoenen gaat staan. Dit sloeg aan. Op een natuurlijke manier merkte ik dat ik gewoon mensen kon aankijken en het sloeg niet door naar een te zelfverzekerde houding. Was mooi in balans dus. Hierna nog twee keer terug gekomen. Al met al zou ik dit aanraden als je problemen hebt waar je zelf niet goed uit komt, maar dit toch wilt oplossen zonder naar  dokter of psycholoog te gaan (en idioot lange gesprekken te voeren). Dit was ook helemaal niet nodig is gebleken. Sietske heb ik als zeer meelevend ervaren en iemand die je goed kan inschatten en weet wat je nodig hebt. (Man, 30 jaar)

Oververmoeidheid en somber (vrouw 42 jr)

Ik ben bij Sietske in de praktijk gekomen omdat ik oververmoeidheidsklachten had. Ik had weinig energie meer, somberheidsklachten, voelde me labiel. De overbelasting komt vanuit een thuissituatie waarin ik mantelzorger ben. Een taak die grotendeels ook nog de komende tijd zal blijven.

Sietske voert een uitgebreid intakegesprek en stelt vragen waar ik zelf niet bij stil sta, of in relatie leg met mijn klachten. Daarnaast luistert ze goed, vraagt door en is warm en oprecht in het contact. Ik heb baat gehad bij de middelen die ze me voorschreef. Eerst mijn energie weer op peil en vervolgens hoe ik weer stevig in mijn basis kom en blijf.  Want het is nu eenmaal zo: je moet goed voor jezelf zorgen, wil je voor een ander kunnen blijven zorgen. Ik kan iedereen aanraden om bij lichamelijke en/of psychische klachten contact te zoeken met Sietske. Zij levert een waardevolle bijdrage aan je gezondheid van binnenuit. (Vrouw, 42 jaar)

Overgangsklachten (vrouw 58 jr)

Via een collega ben ik bij Sietske terecht gekomen. Hier heb ik nooit spijt van gehad. Ik voelde me gelijk thuis bij haar. Heel belangstellend, rustig en dat ze kundig was merkte ik direct. Ik kan mijn verhaal kwijt, ze is ook een coach voor mij. Sietske neemt alle tijd en als je je tussen twee afspraken door niet goed voelt of je hebt even een luisterend oor nodig dan mag je haar altijd bellen. Bij elke afspraak weer goed voorbereid.

Boosheid en lichamelijke onrust (vrouw 48 jr)

Met onrust in mijn lichaam, boosheid en vragen over mijn gedrag kwam ik een paar maanden geleden bij Sietske. Sietske nodigt op een natuurlijke en plezierige wijze uit tot openheid. De gesprekken en het middel wat Sietske voorgeschreven heeft, hebben bij mij geleid tot inzichten en betere nachtrust. Hierdoor heb ik de regie over mijn eigen leven kunnen nemen en voel ik me goed en gelukkig. Hier pluk ik zelf de vruchten van, maar ook mijn omgeving. En dit al na een paar maanden tijd.

Gedragsproblemen en ADD (kind 3 jr)

Mijn vrouw en ik zijn met en voor onze beide kinderen bij praktijk binnenuit op consult geweest. Het ontvangst was precies zoals ik Sietske kende als collega bij GGZ Friesland, hartelijk en kundig. Onze dochter van destijds 3,5 jaar was in onze ogen ongelukkig, boos en vaak onhandelbaar. Hulp van een pedagoge had ons niet veel verder gebracht. Onze zoon van toen 10,5 had last van ADD-achtige klachten. Moderne medicatie hielp hem wel, maar we gunde hem andere middelen dan de farmaceutische. Ondanks dat Sietske destijds nog niet gediplomeerd was en onder supervisie homeopathie bedreef,hebben wij de behandelingen van onze kinderen als uitermate professioneel ervaren. Niet in de laatste plaats omdat de resultaten uitstekend waren, de weg er naar toe ons nieuwe inzichten gaf in de ontwikkeling van onze kinderen en hoe onze bejegening daar een belangrijke rol in speelt. Na een zeer uitgebreide en zorgvuldige intake heeft de zoektocht naar homeopathische middelen zijn vruchten afgeworpen. In deze zoektocht heeft Sietske zich zeer vasthoudend en betrokken getoond. We zijn ons ervan bewust dat de resultaten niet eeuwig zijn omdat onze kinderen en mensen in het algemeen zich blijven ontwikkelen, op allerlei gebieden. We zullen zeker niet aarzelen om in een eventueel nieuwe situatie ons tot Sietske te richten. (Kinderen van 3,5 en 10,5 jaar)

Eczeem en ringworm (man 19 jr)

Ik had allemaal vlekken op mijn huid en die gingen maar niet weg. Met name na het douchen jeukte het heel erg. Ik had allerlei zalfjes van de huisarts gehad maar die hielpen niet. Ik heb een aantal consulten gehad en door het middel meerdere keren te gebruiken, zijn de vlekken op mijn huid uiteindelijk toch verdwenen.

Snel boos en gevoelig op de huid (meisje 7 jaar)

Bedankt voor de goede zorgen en het fijne contact! De druppels die onze dochter heeft gekregen hebben haar weer in balans gebracht. Waar ze eerst heel dwars en boos kon zijn is ze nu veel relaxter. Kleding zat niet lekker en was elke ochtend een strijd. En nu trekt ze zonder gedoe haar kleren aan en heeft ze er ook plezier in om leuke outfits te bedenken. Ze zit lekker in haar vel en daar zijn we je heel dankbaar voor!

Locatie

Afspraak maken

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Homeopathie Sneek is aangesloten bij:

homeopathie sneek© 2021 Homeopathie Sneek
Een website van Netnog websites